Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi meidän pieneen, mutta uniikkiin Hotelli Saimaamme!

Vasta valmistuneet putiikkityyliset majoitustilat koostuvat kuudesta korkeatasoisesta makuuhuoneesta, joista viidessä on oma kylpyhuone huoneen yhteydessä. Kaikki tämän historiallisen rakennuksen hotellihuoneet on kunnostettu 2017 noudattaen nykyisiä turvamääräyksiä.

Jokaisessa huoneessa on uniikki kokoelma eri vuosikymmenten huonekaluja, joista suurin osa on hankittu paikallisilta asukkailta. Meille on tärkeätä ylläpitää vanhojen ja uudempien kalusteiden tasapainoa, ja näin edesauttaa kestävää tulevaisuutta myös jälkipolville.

Huoneet

Alla olevista linkeistä löydät kuvauksen jokaisesta uniikista huoneesta. Teethän majoitusvarauksen huonekohtaisesti.

THE PINK ROOM

Tämä ihastuttava huone sijaitsee hotellin alakerrassa ja sen suuresta ikkunasta on näkymä Saima Talon puutarhaterassille. Huoneen seiniä koristaa perinteinen vaaleanpunainen kukkakuvioinen paperitapetti.

THE GREEN ROOM

Tämä huone saa nimensä sen seiniä peittävistä tapeteista. Perinteisen vihertävän paperitapetin kauniit ornamenttikuviot luovat avaraan huoneeseen tunnelman rakennuksen alkuajoilta, jolloin se oli Savonlinnan lääkärin asumuksena.

THE SAIMA SUITE

Saima-sviitti on huoneistamme suurin ja sijaitsee rakennuksen ylimmässä kerroksessa. Vanhat puurakenteet katossa ja huoneen reunoilla luovat mahtipontista karismaa.

THE RUSTIC ROOM

Tässä huoneessa on kaksi yhden hengen sänkyä, joten se sopii mainiosti jaettavaksi ystävän kanssa. Huone sijaitsee hotellin rauhallisessa kulmauksessa, Saima Talon ylimmässä kerroksessa.

THE CASTLE VIEW

Ihanan avara huone täydellisellä näköalalla! Huoneen suurimmasta ikkunasta voitte ihastella suoraan edessänne komeilevaa Olavinlinnaa ja tuntea historian havinaa vuosisatojen ajoilta.

THE BALCONY ROOM

Romanttisen tunnelmallinen huone madaltuvine kattoineen ja puisine rakenteineen. Kaksoisikkunasta suorastaan pursuu valoa ja ikkunalliset parvekkeen ovet avaavat pääsyn suoraan makuuhuoneesta parvekkeelle.