THE GREEN ROOM

Tämä huone saa nimensä sen seiniä peittävistä tapeteista. Perinteisen vihertävän paperitapetin kauniit ornamenttikuviot luovat avaraan huoneeseen tunnelman rakennuksen alkuajoilta, jolloin se oli Savonlinnan lääkärin asumuksena. Kaksi suurta mukulaiselle Linnankadulle avautuvaa ikkunaa ja korkea katto tekevät huoneesta kuitenkin hyvin valoisan.

Tämä huone sijaitsee hotellimme ensimmäisessä kerroksessa ja sekä huoneeseen, että suihkualueelle on leveä ja lähes esteetön pääsy.

Huonevarustus: Oma suihkullinen kylpyhuone, parisänky, taulu-TV, ilmainen Wi-Fi, hiustenkuivaaja, keskuslämmitys

Silitysrauta ja –lauta saatavana pyynnöstä.

Hinta: Ilmoitettu hinta on per huone per yö, valitsettehan varauksen yhteydessä onko huone yhdelle vai kahdelle hengelle.

Hinta sisältää joko tarjoiltavan aamiaisen tai aamiaislautasen sesongista riippuen.

Meillä on muutamia lisäsänkyjä joihinkin huoneisiin. Jos tarvitsette huoneen useammalle kuin 2 hengelle, olettehan yhteydessä meihiin suoraan, jotta voimme tarkastaa teille sekä saatavuuden, että hinnan.

Saapumispäivänä huone on käytössänne klo 15 alkaen, ilmoitattehan meille ystävällisesti, jos suunnittelette saapuvanne klo 17 jälkeen.

Pyydämme vieraitamme luovuttamaan huoneensa klo 11 mennessä, olettehan yhteydessä jos tarvitsette huonettanne hiukan myöhempään.

Saima Talo on savuton rakennus; tupakointialue löytyy puutarhasta.

Taataksemme kaikille vieraillemme miellyttävän kokemuksen, lemmikit eivät ole sallittuja sisätiloissa.