THE RUSTIC ROOM

Tässä huoneessa on kaksi yhden hengen sänkyä, joten se sopii mainiosti jaettavaksi ystävän kanssa. Huone sijaitsee hotellin rauhallisessa kulmauksessa, Saima Talon ylimmässä kerroksessa.

Huonevarustus: Yksityinen suihkullinen kylpyhuone ja wc sijaitsevat hotellin käytävän varrella lähellä huonetta (huomioittehan, että kylpyhuoneen kattokorkeus on muuta hotellia matalampi), kaksi yhden hengen sänkyä, taulu-TV, ilmainen Wi-Fi, hiustenkuivaaja, kylpytakit, keskuslämmitys.

Silitysrauta ja –lauta saatavana pyynnöstä.

Hinta: Ilmoitettu hinta on per huone per yö, valitsettehan varauksen yhteydessä onko huone yhdelle vai kahdelle hengelle.

Hinta sisältää joko tarjoiltavan aamiaisen tai aamiaislautasen sesongista riippuen.

Meillä on muutamia lisäsänkyjä joihinkin huoneisiin. Jos tarvitsette huoneen useammalle kuin 2 hengelle, olettehan yhteydessä meihiin suoraan, jotta voimme tarkastaa teille sekä saatavuuden, että hinnan.

Saapumispäivänä huone on käytössänne klo 15 alkaen, ilmoitattehan meille ystävällisesti, jos suunnittelette saapuvanne klo 17 jälkeen.

Pyydämme vieraitamme luovuttamaan huoneensa klo 11 mennessä, olettehan yhteydessä jos tarvitsette huonettanne hiukan myöhempään.

Saima Talo on savuton rakennus; tupakointialue löytyy puutarhasta.

Taataksemme kaikille vieraillemme miellyttävän kokemuksen, lemmikit eivät ole sallittuja sisätiloissa.