TILAISUUDET & KOKOUKSET

Tunnelmallinen Saima on ainutlaatuinen paikka järjestää monenlaisia tilaisuuksia. Etsitpä pientä kokouspaikkaa tai isompaa juhlatilaa erilaisiin perhejuhliin, me olemme apunasi. Voit valita pöytiin tarjoiltavan menun, perinteisen pitopöydän tai kevyemmän noutopöydän erilaisine oman leipomon leivonnaisineen. Räätälöimme mielellämme juhlat menuineen toiveidesi mukaan.

Kahvila Saima koostuu viidestä kahvilasalista, joita yhdistelemällä saadaan sopivat tilat erikokoisille ryhmille. Jokaisessa kahvilasalissa on omanlaisensa värimaailma ajan hengen mukaisilla tapeteilla sekä näköala Olavinlinnaan, Saimaalle tai vanhaan kaupunkiin. Puutarhaterassillamme voi ottaa kesällä vastaan juhlavieraat ja nauttia alkumaljan.

Meillä järjestät vaivattomasti myös erilaiset kokoukset ja yritystilaisuudet. Tarjoilemme toiveidesi mukaan aamukahvit, lounaan ja iltapäiväkahvit. Kokouksia voi järjestää myös aukioloaikojemme ulkopuolella.

Kestitsemme mielellämme myös suurempia ryhmiä koululaisista eläkeläisiin. Kahvila Saima tarjoilee nähtävyyksiin tutustumisen välissä rauhoittavan keitaan paikallisine herkkuineen.