Etsitpä sitten pientä kokouspaikkaa tai isompaa juhlapaikkaa erilaisiin perhejuhliin (ristiäiset, häät, syntymäpäivät, muistotilaisuudet), Kahvila Saima tarjoaa tunnelmalliset puitteet erikokoisien tilaisuuksien järjestämiseen. Voitte valita pöytiin tarjoiltavan menuun, perinteisen pitopöydän tai kevyemmän noutopöydän erilaisine oman leipomon leivonnaisineen. Räätälöimme mielellämme juhlanne menuineen toiveidenne mukaan!

Kahvilamme koostuu viidestä kahvilasalista, joita yhdistelemällä saamme sopivat tilat niin pienemmille kuin suuremmillekin ryhmille. Jokaisessa kahvilasalissa on omanlaisensa värimaailma ajan henkeen kuuluvissa tapeteissa sekä näköala Olavinlinnaan, Saimaalle tai vanhaan kaupunkiin. Puutarhaterassillamme voitte kesäkuukausina ottaa vastaan juhlavieraitanne ja nauttia alkumaljaa. Ota yhteyttä ja toteutetaan teille yhdessä ikimuistoiset juhlat!

Kahvila Saimassa järjestät vaivattomasti myös erilaiset kokoukset tai yritystilaisuudet. Tarjoilemme toiveidenne ja aikataulunne mukaan aamupäiväkahvia, lounasta ja iltapäiväkahvia. Kokouksia on mahdollista järjestää myös iltaisin, normaaliaukioloaikojemme ulkopuolella. Kysy lisää!

Kestitsemme mielellämme myös suurempia ryhmiä koululaisista eläkeläisiin. Olipa sitten aikataulunne kiireinen tai ei, meillä voitte nauttia nähtävyyksien välissä joko lounasta tai kahvihetkeä.

Yhteydenottolomake