Kahvila @ Saima

Heti astuessasi sisään sinua ympäröi lämminhenkinen tunnelma,

vasta jauhetun kahvin aromi ja vastaleivottujen leivonnaisten tuoksu. Olemme paikallisesti tunnettuja erikoisen hyvästä ja täyteläisestä kahvista. Salaisuus on Pauligin kokonaisissa vaaleapaahtoisissa kahvipavuissa, jotka jauhamme jokaiselle pannulliselle erikseen juuri ennen käyttöä. Moni onkin kehunut vaaleapaahtoista kahviamme jopa tummapaahtoisen veroiseksi! Tumma paahtoisen kahvin ystäville, meillä on tarjota Pauligin Espresso Barista pavuista valmistettuja erikoiskahveja kuten americanoa, cafe lattea ja ihanan maitoisaa café au laita.

Jos kahvi ei ole sinun juttusi, ei hätää! Meillä on laaja valikoima sekä maustettuja, että maustamattomia mustia-, ja vihreitä teelajikkeita, sekä roibosta, mate- ja hedelmähaudukkeita. Autamme mielellämme löytämään suosikkiteesi monien ihanien vaihtoehtojen joukosta. Lisäksi valikoimaamme kuuluu kuumaa kaakaota, mehuja ja muita juomia kuten gluhweiniä joulun aikaan ja raikasta itsetehtyä jääteetä kesäisin. Mitäpä jos hemmottelisit itseäsi ennen oopperaa lasillisella kuplivaa proseccoa aurinkoisella puutarhaterassillamme. Tai vaali suomalaista ja nauti tuopillinen vaikkapa Lonkeroa!

Juomasi rinnalle voit valita mitä maukkaimpia kakkuja ja leivonnaisia. Nämä suussa sulavat herkut valmistuvat käsityönä meidän perheleipomossa, HerkkuPekassa, josta ne kuljetetaan Kahvila Saimaan päivittäin. Teidän on aivan pakko maistaa herkullista suklaakakkuamme! Ja jos olette lähistöllä pidempään, laajasta valikoimastamme löytyy monia houkuttelelevia vaihtoehtoja maistettavaksi useammallekin päivälle.

Kesäkuukausina vitriinimme ovat pullollaan ihania täytettyjä leipiä ja croisantteja. Käyttämällä erilaisia oman leipomon leipiä ja raaka-aineita, pyrimme tarjoamaan sopia vaihtoehtoja moneen makuun ja avoleipämme ovatkin suuri hitti asiakkaidemme keskuudessa. Onko oma suosikkisi oopperan jälkeiseksi yöpalaksi kylmäsavulohiruisleipä valkoviinin kanssa tai kenties tomaatti-mozzarella bagel seuranaan lasillinen punaviiniä?

Kuva galleriasta löydät muutamia esimerkkejä herkullisesta valikoimastamme.

GALLERIA